Samen of met het hele gezin heerlijk genieten van een exclusief paasmenu?
Dat kan op zaterdag 8 en zondag 9 april in ons restaurant!
Voorgerecht
Tartaar van tonijn met crème van rode peper, zoetzure komkommer, olie van koriander en een crumble van wasabi
Tussengerecht
Ravioli van rode biet gevuld met geitenkaas geserveerd met geroosterde bieten, beurre blanc met rozemarijn en stroop van balsamico
Hoofdgerecht
Zacht gegaarde lamsrump met gekonfijte bospeen, crème van gerookte aardappel en jus met citroentijm
Nagerecht
Meerdere bereidingen van abrikoos met crème van pure chocolade, sorbetijs van champagne en kletskop van sesam
_____________
Menuprijs 4-gangen: € 52,50 per persoon
All-in: € 89,50 per persoon (menu inclusief feestelijk aperitief, bijpassende wijnen, tafelwater en after dinner koffie)
(dit menu is alleen geldig op 8 en 9 april 2023)
Reserveer via 0570 - 616 495